Direct zoeken

Persoonlijk advies en hulp bij het zoeken?

023 - 2052000

Hoe zoeken en boeken?

 

VIND JE VAKANTIEWONING IN ITALIË
Onze manier van werken is eigenlijk heel eenvoudig. Homes to Remember heeft afspraken met de eigenaren van door ons persoonlijk bezochte vakantiewoningen in Toscane, Umbrië en De Marken. Dat zijn vrijstaande vakantiehuizen en vakantievilla's met zwembad. Sommige van deze huizen zijn al generaties lang in de Italiaanse families. Wij bieden ook vakantie-appartementen aan in traditionele landhuizen en agriturismi (landelijk gelegen accommodaties bij eigenaren van een agrarisch bedrijf, meestal wijnbouw, olijven, graan, zonnebloemen). Wij kennen de huizen en werken op basis van beschikbaarheid en aanvraag. De beschikbaarheid wordt zo goed mogelijk bijgehouden, vandaar dat je via het zoekmenu op periode kunt zoeken. Heb je een vakantiewoning gevonden waar je naartoe wilt of meer informatie over wilt ontvangen, dan kun je eenvoudig het formulier bij deze woning invullen onder het tabblad 'Reserveren/Aanvragen'.

PER WEEK?
In principe zijn de accommodaties op onze site per week te boeken. Zeker in het hoogseizoen verhuren eigenaren alleen per week en van zaterdag tot zaterdag. Daar hebben we onze zoekfunctie ook op ingericht. Bij iedere accommodatie staat een beschikbaarheidskalender. Je kunt in deze kalender op de dag klikken vanaf wanneer je de woning wilt huren. In het hoogseizoen - 1 juni tot eind augustus - kun je hier alleen een zaterdag kiezen. Buiten het hoogseizoen (voor- en naseizoen) is iedere dag te selecteren, met een minimum verblijf van 7 dagen. Onderin het formulier kun je het aantal dagen aangeven indien dit afwijkt van een volle week. Wij stemmen dan af met de eigenaar en overleggen de mogelijkheden met je.

Nog een ervaringstip die we willen delen: als je ergens langer verblijft leer je de directe omgeving wel beter kennen. Over het algemeen is er rond de vakantiewoningen van Homes to Remember zoveel te zien, te doen en te genieten dat een week soms zelfs te kort is. Zeker in deze gehaaste tijden is ons devies: take it slow, of zoals men in Italië zegt: il dolce far niente. Geniet en maak de omgeving je eigen! Zodat je er na de vakantie nog vaak aan terugdenkt.

GELIJK BOEKEN?
Als je zeker weet dat je de woning wilt boeken, zullen wij een optie aanvragen in Italië om de woning maximaal enkele dagen voor je vast te houden en je berichten met de vraag of je definitef wilt boeken. Na boeking ontvang je een huurovereenkomst met het verzoek een deel aan te betalen. Het restant van de boeking dient 2 maanden voor vertrek voldaan te worden. Dan ontvang je van ons een voucher en routebeschrijving met alle gegevens van de vakantiewoning. Bij boekingen met vertrek binnen twee maanden verzoeken we je het volledige huurbedrag in een keer te voldoen.

EERST MEER WETEN?
Als je meer wilt weten kun je ons contact met ons opnemen, telefonisch (op werkdagen) of mailen, of het vakje aanvinken in het formulier "Ik ontvang graag eerst nog extra informatie" in het formulier bij de vakantiewoning. We nemen dan spoedig contact met je op.

AANTAL PERSONEN PER VAKANTIEWONING
Bij het aantal personen dat in de vakantiewoningen op onze website kan slapen wordt geregeld +2 genoemd. Zoals 4+2: in dat geval zijn er 4 bedden en kunnen er 2 extra personen overnachten op een slaapbank.

 

bekijk veelgestelde vragen

 

Voorbeelden van vakantiewoningen in de regio Umbrië

Villa Torgiano, vrijstaand huis 6 personen

Torgiano - Umbrië

6 personen
100m2
privézwembad
3 slaapkamers
2 badkamers
begane grond
uitzicht over vallei

Casa Colle di Perugia, vrijstaand huis 5+1 personen

Perugia - Umbrië

5+1 personen
100 m2
3 slaapkamers
begane grond
zwembad

Villa sul Lago Chiusi, vrijstaand huis 6+2 personen

Vaiano/Chiusi - Umbrië

6-8 personen
privézwembad
4 slaapkamers
2 badkamers
airco op 1e etage
begane grond+1e etage