Direct zoeken

Persoonlijk advies en hulp bij het zoeken?

023-2052000

Familiehuizen voor een gezamenlijke vakantie in Toscane & Umbrië

Steeds meer mensen huren voor speciale gelegenheden en vakanties met diverse familie generaties een groot huis of een villa in Toscane of Umbrië. Bij Homes to Remember hebben we een mooi aanbod van ruime huizen en weten we hoe leuk het is met familieleden in Italië te kunnen zijn op een mooie eigen stek, van waaruit je kunt doen wat je wilt.

Als je een groter vakantiehuis huurt biedt dat verschillende voordelen. Ten eerste staan deze woningen veelal op ruime terreinen, dus veel privacy. De villa's bij Homes to Remember hebben allen een zwembad. Daarnaast zijn er meerdere badkamers en terrassen. Je bent dus met elkaar, maar door de ruimte binnen en buiten heeft toch ieder zijn of haar ruimte. Dat kan bijvoorbeeld prettig zijn als de een wat vroeger wil opstaan, of juist wat later naar bed. Je loopt elkaar niet in de weg en kunt doen wat je prettig vindt.
 
Daarnaast liggen onze grote vakantiewoningen vaak dichtbij bezienswaardigheden, dorpjes of steden, waardoor er diverse dingen te doen zijn. Cultuur, wandelen, wijnproeven, fietsen, (water)sporten en uiteraard lekker Italiaans eten of een goede Italiaanse koffie op een terrasje. Boek je net buiten het hoogseizoen? Dan zijn de prijzen per persoon extra interessant en het weer ook prima en is het in de cultuursteden vaak ook net wat rustiger!  BEKIJK HIER TIPS VOOR FLORENCE
 
Hieronder enkele voorbeelden en een link naar meer vakantiehuizen in Toscane en Umbrië. Wij hebben alle huizen persoonlijk bezocht en kunnen je de details die je nodig hebt extra uitleggen als je dat wilt. Staat het ideale huis voor jou er niet bij? Neem dan contact met ons op en we kunnen op verzoek en speciale wensen buiten ons aanbod ook vaak wat voor je betekenen.
 

Waar letten wij op bij de selectie van deze familiehuizen en waar kunnen we je over informeren?

1. Ruime ligging
2. Goed bereikbaar
3. Voldoende parkeergelegenheid
4. Het uitzicht
5. Zwembad met bedden en stoelen
6. Privacy
7. Comfort
8. Goede bedden
9. Dingen te doen in de buurt

 

Enkele voorbeelden

1. Villa Belvedere - familiehuis 10 personen in Toscane

Deze familievilla voor 10 personen heeft 5 slaapkamers en 5 badkamers. Het huis is mooi traditioneel Toscaans ingericht. Het ligt op zichzelf en heeft een restaurant op loopafstand. het ligt in het centrum van Toscane, cultuursteden allen eenvoudig te bereiken. Een heerlijk zwembad en mooie patio in de tuin. BEKIJK DIT HUIS

 

2. Villa Il Poggetto - familiehuis 10 personen in Toscane

Ruim huis voor 10 personen. Landelijk ingericht, 3 badkamers en een ruim privézwembad dat een stukje van het huis verwijderd ligt in de ruime tuin. Diverse zitjes en ook centraal gelegen ten opzichte van bijvoorbeeld Siena. BEKIJK DEZE VILLA.

 

3. Villa La Preziosa - familiehuis 6 personen, Umbrië binnen-en buitenzwembad

Een ruim huis voor 6 personen. Ligt op een uitloper van een heuvel met prachtige vergezichten. Het heeft zowel een privé buiten- als binnenzwembad. Dus ook erg geschikt in voor-en naseizoen. Bijkomende voordeel is in die periode dat de prijzen dan wat lager liggen. Steden als Assisi en Perugia dichtbij. Water: het Trasimenomeer is in circa een half uur te bereiken, alwaar je kunt wandelen, fietsen, eten, watersporten of met de pont een van eilandje kunt bezoeken.
BEKIJK DEZE FAMILIEVILLA

 

4. Villa Le Stelle - familiehuis 8 personen, Toscane

Om de hoek bij Cortona, een ruim. maar tegelijkertijd knus vakantiehuis voor 8 personen met een prachtig uitzicht over de Toscaanse heuvels. Een mooi infinity zwembad en volop privacy. De eigenaar kan indien gewenst dagelijks of enkele keren per week de lunch of het diner verzorgen. We helpen je hier graag bij.

BEKIJK DEZE FAMILIEVILLA

 

5. Villa Grande - familiehuis Le Marche, 8 personen, dichtbij de kust

Aan de rand van een klein dorp, dichtbij Pesaro, aan de Adriatische kust, dit ruime huis met veel privacy. Binnen een zeer ruime comfortabele woonkamer, aparte eetkamer en grote keuken. Buiten diverse zitjes, een privézwembad en barbecue. Genieten in de heuvels, met het strand dichtbij.

BEKIJK DEZE FAMILIEVILLA

 

6. Villa Graziosa - familiehuis 8 personen, Toscane

Een oude familievilla die verhuurt wordt als vakantiewoning in het hart van Toscane, bij plaatsen als Montepulciano en Pienza. Een gedeeld zwembad en veel privacy. Mooie vergezichten op het dal, gewilde lokatie.

BEKIJK DEZE VAKANTIEVILLA

 

Meer vrijstaande familiehuizen te huur in Toscane en Umbrië