Direct zoeken

Persoonlijk advies en hulp bij het zoeken?

023-2052000

Over ons

Homes to Remember, in 1996 opgericht door Martine Breunesse, heeft altijd de focus gehad op de verhuur van vakantiehuizen in Italië. Vanaf oktober 2019 heeft Joost Kok het stokje overgenomen van Martine. Hij gaat vol enthousiasme verder met het mooie aanbod vakantiehuizen. In Italië werken wij rechstreeks met de huiseigenaren en met lokale agenten. Een beproefd recept: op die manier kunnen wij onze kwaliteit waarborgen.

Una casa da ricordare 

Een huis waar je na je vakantie nog vaak aan terugdenkt: dat is ons streven. Wij gunnen onze klanten een mooie accommodatie om vervolgens te genieten van het mooie Italië: de mensen, de omgeving, het eten, de cultuur. Op reis of vakantie in Italië is een echte beleving en zit 'm vaak al in de kleine dagelijkse dingen: een koffie halen, cultuur snuiven, genieten van de prachtige natuur, sport, mensen ontmoeten, een lekkere lunch of diner. Met vaak verse producten uit de streek. De dagelijkse levensstandaard in Italië draait om het leven. Het zit in de mensen. Dat kun je niet altijd met woorden beschrijven want het komt uit het hart. Niet voor niets komen mensen er vaak weer terug.

Alle accommodaties persoonlijk bezocht en beschreven

De Homes to Remember vakantiewoningen liggen in het hart van Italië: Toscane vanaf de westkust, Umbrië in het binnenland en De Marken tot aan de oostkust, gebieden die wij goed kennen. Diverse keren per jaar zijn we in Italië en bezoeken de vakantiewoningen in ons aanbod en gaan op zoek naar nieuwe vakantiewoningen. Zo blijven we goed op de hoogte, houden we de kwaliteit in de gaten en breiden we ons aanbod steeds verder uit.

Wij verhuren de accommodaties namens en voor de veelal lokale eigenaren. De woningen zijn zo zorgvuldig mogelijk geselecteerd en beschreven. Appartementen en agriturismo's hebben veelal een gedeeld zwembad, vrijstaande vakantiehuizen en villa's meestal een privézwembad.

Wij geven u graag ons persoonlijk advies

Direct contact staat bij ons centraal, met de huiseigenaren en met onze klanten. Wilt u advies, heeft u vragen over ligging of over beschikbaarheid*, neemt u dan gerust contact met ons op. Dat kan via het invullen van het formulier rechtsonder in deze website, het formulier bij elke accommodatie, per telefoon of per email.

*Veel van onze accommodaties zijn goed bereikbaar vanaf de vliegvelden en anderhalve dag rijden vanuit Nederland, of met de trein. Tevens werken wij samen met een lokale agent in Italië die huizen aanbiedt in andere delen van Italië, mocht je bij ons niet vinden wat je zoekt, klik dan in het menu linksonder bij "bekijk ons overig aanbod ".

 

Bekijk alle vakantiehuizen en appartementen