Direct zoeken

Persoonlijk advies en hulp bij het zoeken?

023-2052000

Homes to Remember

 

Vanaf de oprichting in 1996 door Martine Breunesse heeft Homes to Remember altijd de focus gehad op de verhuur van vakantiehuizen in Italië. Sinds oktober 2019 heeft Joost Kok het stokje overgenomen. Hij kent Italië erg goed en was de jaren ervoor op de achtergrond al actief voor Homes to Remember. Joost gaat met dezelfde passie verder met het mooie aanbod vakantiehuizen. In Italië werken wij rechtstreeks met de huiseigenaren en met lokale agenten. Een beproefd recept: op die manier kunnen wij onze kwaliteit waarborgen.

Una casa da ricordare 

Een huis waar je na je vakantie nog vaak aan terugdenkt: dat is ons streven. Wij gunnen onze klanten een mooie accommodatie om vervolgens te genieten van het mooie Italië: de mensen, de omgeving, het eten, de cultuur. Op reis of vakantie in Italië is een echte beleving en zit 'm vaak al in de kleine dagelijkse dingen: een koffie halen, cultuur snuiven, genieten van de prachtige natuur, sport, mensen ontmoeten, een lekkere lunch of diner. Met vaak verse producten uit de streek. De dagelijkse levensstandaard in Italië draait om het leven. Het zit in de mensen. Dat kun je niet altijd met woorden beschrijven, want het komt uit het hart. Niet voor niets komen mensen er vaak weer terug.

Alle accommodaties persoonlijk bezocht en beschreven

Diverse keren per jaar zijn we in Italië en bezoeken de vakantiewoningen in ons aanbod en gaan op zoek naar nieuwe vakantiewoningen. Daardoor blijven we goed op de hoogte, houden we de kwaliteit in de gaten en breiden we ons aanbod steeds verder uit. Daar ligt de belangrijkste toegevoegde waarde voor onze klanten in tijden dat er veel via internet geboekt wordt op basis van foto's en omschrijvingen. De Homes to Remember vakantiewoningen liggen in het hart van Italië: Toscane vanaf de westkust, Umbrië in het binnenland en De Marken tot aan de oostkust, gebieden die wij goed kennen. 

Wij verhuren de accommodaties als bemiddelaar namens de lokale eigenaren. De woningen zijn zo zorgvuldig mogelijk geselecteerd en beschreven. Appartementen en agriturismo's hebben veelal een gedeeld zwembad, vrijstaande vakantiehuizen en villa's vaak een privézwembad. Via het zoekmenu kun je op onze site selecteren op zaken die je van belang vindt. Heb je een vakantiewoning gevonden? Dan kun je bij iedere woning opgeven of je deze wilt reserveren of eerst meer informatie wenst. Na het maken van je keuze reserveren wij de vakantiewoning voor je in Italië. Op de pagina over onze werkwijze staan meer details. Wij geven je ook graag ons persoonlijk advies.

Bekijk alle vakantiehuizen en appartementen