Direct zoeken

Persoonlijk advies en hulp bij het zoeken?

023-2052000

Speciale voorwaarden in verband met coronavirus

 

Niemand weet hoe het er over enkele weken of maanden uitziet. In Toscane, Umbrië en De Marken waar wij vakantiewoningen en appartementendie te huur aanbieden proberen de eigenaren manieren te vinden die iedereen mogelijk verder helpen in het kader van het boeken van een vakantiewoning.

Vandaar dat we tijdelijk speciale boekingsvoorwaarden aanbieden voor nieuwe boekingen:

In grote lijnen: tot 3-2 weken voor de geboekte aankomstdatum is het mogelijk je boeking kosteloos te annuleren indien er in het gebied waar de geboekte vakantiewoning staat op dat moment een negatief reisadvies is afgegeven door de Nederlandse overheid. Mocht tussen de datum van de boekingsbevestiging (dus wanneer je boekt) 3 tot 2 weken voor vertrek de situatie weer genormaliseerd zijn, dan worden de condities weer aangepast naar de bestaande (zie hier). Kanttekening: de speciale voorwaarden zijn altijd eerst in overleg met de eigenaar en pas geldig na bevestiging via Homes to Remember, mogelijk wijken de speciale voorwaarden onderling af. 

Hoe werkt dit?

Omdat wij met verschillende eigenaren en agenten werken in Italië en de situatie omtrent het coronavirus er om vraagt er flexibel mee om te gaan, houden we de volgende route aan:

  • Neem contact met ons op via het formulier op de contactpagina
  • Geef s.v.p. aan wat voor soort accommodatie je zoekt, met hoeveel personen en de periode
  • Heb je een speciale woning op het oog in ons aanbod? Dan graag het aanvraagformulier bij deze accommodatie invullen en bij opmerkingen aangeven dat je meer informatie wilt omtrent de aangepaste boekingsvoorwaarden
  • Wij nemen dan contact op en kunnen aangeven welke accommodatie we met welke speciale voorwaarden kunnen aanvragen / boeken

Reis-annuleringsverzekering

Momenteel (eind maart 2020) is de situatie rond het coronavirus zo actueel en wijdverbreid, dat verzekeringsmaatschappijen aangepaste voorwaarden hebben. Normaal gesproken is het zo dat indien men boekt wanneer er in een gebied nog geen negatief reisadvies is, maar voor vertrek dat wel van toepassing zou worden, dan is de reissom mogelijk gedekt via de annuleringsverzekering. Dit is verschillend per verzekeringsmaatschappij. Wij raden aan om vooraf aan een boeking goed af te stemmen met je verzekeringsmaatschappij hoe dit met je (doorlopende) annuleringsverzekering zit, of een annuleringsverzekering af te sluiten. Vraag er dan specifiek om zodat je de goede dekking hebt.

bekijk actuele situatie op de website ministerie van buitenlandse zaken

 

* Deze speciale boekingsvoorwaarden zijn op onze site gezet op 3 maart 2020, zijn alleen van toepassing op nieuwe boekingen na deze datum en kunnen ieder moment door Homes to Remember weer worden opgeheven, afhankelijk van de actuele situatie.

 

bekijk al onze vakantiehuizen in toscane, umbrië en de marken

 

Voorbeelden van vakantiewoningen in de regio Toscane

Casa d’ Era, appartementen 2-8 personen

Lajatico- agriturismo

8 appartementen
2 tot 8 personen
begane grond+1e etage
53 m2 - 107 m2

Borgo Montaione, 6 appartementen 4 personen

Montaione

6 appartementen
4 +2 personen
begane grond
1e etage

San Giovanni, 3 appartementen 2-7 personen

Cetona- agriturismo

3 appartementen
6 personen, 105m2
2+2 personen, 65m2
2 personen, 45m2
1e etage, begane grond